Selecteer een pagina
R

Gratis verzending in NL

R

Snelle levering

R

Persoonlijk contact

R

Maatwerk product

Veelgestelde vragen

 • Waar komen de waxinelichtjes vandaan?

  Herinneringsmoment gebruikt waxinelichtjes met een transparant in plaats van zilveren bakje. Het kaarsvet wordt snel vloeibaar waardoor schaduwlijnen slechts kort zichtbaar zijn. Op dit moment kunnen we door leveringsproblemen deze waxinelichtjes niet los leveren. We zijn naarstig op zoek naar een oplossing, zodra dit mogelijk is, zullen de waxinelichtjes in de webshop opgenomen worden.

 • Hoe kan ik de foto(s) aanleveren?

  U kunt foto’s altijd per e-mail aanleveren via het e-mailadres helpdesk@herinneringsmoment.nl. Geef bij het aanleveren van de foto’s wel uw bestel- of factuurnummer aan, zodat wij deze kunnen matchen aan uw opdracht.

  Mocht u de foto(s) niet digitaal hebben en niet de beschikking hebben over een scanner, dan kunt u ons de foto(s) ook per post versturen. Ons adres is Terborgseweg 20, 7005 BA, Doetinchem. Sluit een kopie van uw bestelling of factuur bij, zodat wij deze kunnen matchen aan uw opdracht.

 • Wat is de levertijd? En is spoedlevering mogelijk?

  De levertijd is in de regel 5 werkdagen. Mocht u sneller geleverd willen hebben, dan is een spoedlevering binnen 3 werkdagen mogelijk:

  1. Maandag voor 16:00 foto(s) aanleveren.
  2. Dinsdag/woensdag produceren.
  3. Woensdag einde dag verzenden.
  4. Donderdag uitleveren door postbedrijf.
  (Voor andere werkdagen geldt: dinsdag foto’s, betekent vrijdag levering; woensdag foto’s betekent dinsdag levering; donderdag foto’s betekent dinsdag levering; vrijdag foto’s betekent woensdag levering).
  NB Voor tijdige levering zijn wij afhankelijk van DHL, hier kunnen wij geen garantie op af geven bij standaard verzending.
 • Van welk materiaal is een Herinneringsmoment gemaakt?

  Alle herinneringsmomenten worden vervaardigd uit ABS filament. Deze thermoplast is licht en hard. Na veel onderzoek en testen hebben we filament samengesteld wat precies voldoende transparant is voor de beste 3D weergave van uw foto’s.

  Het glaswerk wordt geleverd door Libbey. Libbey is een wereldwijde producent van kwalitatief hoogwaardig glaswerk.

 • Hoe werkt het?

  Allereerst worden de foto’s omgezet naar bestanden die door onze 3D printers gelezen kunnen worden. Na een kwaliteitscontrole wordt de opdracht naar de printers gestuurd. Deze gaan aan de slag met uw Herinneringsmoment. Ongeveer 6 – 8 uur later is het Herinneringsmoment gereed. Ook hier vindt een kwaliteitsinspectie plaats, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardig product. Het geprinte deel van het windlicht wordt rond een glas geschoven zodat het kan worden aangelicht door een brandend waxinelichtje. Het geheel wordt zorgvuldig in onze verzendkoker geplaatst en aan u toegestuurd. Plaats een waxinelichtje midden in het glas, hierdoor blijft het glas helder en roetvrij. Zet het windlicht op een mooie plaats en geniet van uw blijvende herinnering aan uw dierbare.

 • Wie maakt Herinneringsmoment?

  VoorMeerWaarde B.V. is april 2016 gestart met het ontwikkelen en produceren van 3D producten voor de consumentenmarkt. Al snel bleek bij de uitvaartverzorgers een behoefte te bestaan voor een alternatief voor een herdenkingskaars. Dat is Herinneringsmoment geworden. Een windlicht met de positieve belevingseigenschappen van een kaars en de houdbaarheid van een windlicht. Naast deze windlichten produceren wij op kleine schaal ook baby echo’s, sleutelhangers en kerstartikelen.

 • Kan ik een Herinneringsmoment ook afhalen?

  Het is mogelijk om uw Herinneringsmoment bij ons af te halen. Wij zijn gevestigd in ondernemerscentrum T20 in Doetinchem (Terborgseweg 20). Als u het leuk vindt, kunt u zelfs zien hoe wij de windlichten printen. LET OP: afhalen is uitsluitend op afspraak.

 • Korting bij grotere aantallen

  Bij meer dan 3 (gelijke) Herinneringsmomenten is het mogelijk om een staffelkorting te krijgen. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

 • Kan ik reseller / wederverkoper worden?

  Voor bedrijven is het mogelijk om reseller te worden. We bieden hiervoor verschillende samenwerkingsvormen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 • Retourrecht

  Een Herinneringsmoment is helemaal gepersonaliseerd met uw foto(s) en daarom is het niet mogelijk om een item te retourneren. Het is natuurlijk altijd mogelijk om te reclameren. Ondanks onze strenge kwaliteitscontrole bij ontwikkeling, productie en verzending kan er natuurlijk altijd iets verkeerd gaan. Wij zullen er redelijkerwijs alles aan doen om u het product te leveren wat u wenst.

 • Geen items gevonden