Selecteer een pagina
R

Gratis verzending in NL

R

Snelle levering

R

Persoonlijk contact

R

Maatwerk product

Hieronder vindt u de beknopte algemene voorwaarden. Bekijk de PDF voor de uitgebreide versie van de geldende algemene voorwaarden.

Bedrijfsgegevens

VoorMeerWaarde B.V.
Terborgseweg 20
7005 BA, Doetinchem
E-mailadres: info@herinneringsmoment.nl
KvK-nummer: 08158572
Btw-identificatienummer: NL.81.78.61.397.B01

Algemeen

Alle prijzen op deze site zijn in euro’s inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en eventuele rembourstoeslag, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

Levertijden

Bestellingen worden in de regel binnen 5 werkdagen verzonden. Wilt u deze sneller ontvangen dan is dat mogelijk: Het windlicht kan binnen 3 werkdagen verzonden worden tegen een meerprijs van € 25,-. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces. De eerste dag gaat in na uw bestelmoment. Zie de disclaimer voor meer informatie.

Let op: Wilt u het windlicht tijdens de begrafenis of crematie gebruiken, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Retourbeleid

Alle geleverde producten zijn gepersonaliseerd en kunnen daarom niet geruild of geld terug gegeven worden. Wij streven naar 100% tevreden klanten en zullen bij klachten al het redelijkerwijs mogelijke doen om u tevreden te stellen.

Gebruik van de windlichten

WAARSCHUWING De 3D prints mogen alleen in combinatie met het glas met echt vuur gebruikt worden. De prints zelf mogen NIET met echt vuur gebruikt worden. De 3D prints kunnen smeulen, smelten en zelfs ontbranden. Gebruik dus altijd het glas óf een elektrisch lichtje (bij voorkeur LED voor het mooiste effect). 3D innovators kan niet aansprakelijk worden gesteld bij foutief gebruik van het product.

Bekijk onze volledige algemene voorwaarden (PDF)